Jadalne Płatki Róży

Krystalizowane Płatki Róży

Jadalne Płatki Róży

Dziś całkowicie inny poradnik niż wszystkie pozostałe. Dziś pragnę Wam przedstawić pomysł na bardzo oryginalne ozdoby do tortów lub lodów – są to jadalne płatki róż. Do tego celu najlepiej użyć świeżych i dużych płatków róży. Łatwiej nam będzie je smarować pędzelkiem, oprószyć cukrem pudrem i duże płatki ładniej wyglądają 😉 Musicie koniecznie tego spróbować – musicie spróbować jak smakują płatki róży. Zaskoczcie swych znajomych oryginalną i jadalną ozdobą. Takie płatki róż można stosować do ozdoby tortów, lodów lub dowolnych ciast i deserów. Smacznego 😉  Zobacz także: Jak Zrobić Marcepan , Jak Zrobić Kartofelki Marcepanowe, Japońskie Kule Herbaciane

 

 

Zobacz Jak Zrobić Jadalne Płatki Róż – Film HD
Kliknij „Udostępnij” i Pobierz Kod – umieść ten film na swojej stronie
 
Dokładny przepis i sposób przygotowania zobaczysz na powyższym filmie
 
Składniki:
  • świeże płatki róż
  • cukier puder
  • białko z 1 jajka
  • oraz chwila cierpliwości 😉

 

 
Jadalne Płatki Róży

Jadalne Płatki Róży

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 odpowiedzi na „Jadalne Płatki Róży

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*

 Przypinki Własny Wzór  

Polecany Film
Tagi – wyszukaj
3 bit alkohole arbuz babeczki babka drożdżowa babka wielkanocna bajaderka bajaderki bakalie banan bananowy batoniki batony bez pieczenia beza biszkopty bita śmietana borówki Boże Narodzenie budyń bułeczki bułki chipsy chleb chlebek ciasta ciasta bez pieczenia ciasta drożdżowe ciasta świąteczne ciasta wielkanocne ciasteczka ciastka ciasto ciasto 3 bit ciasto bez pieczenia Ciasto Cappuccino ciasto dietetyczne ciasto drożdżowe ciasto dyniowe ciasto francuskie ciasto jogurtowe ciasto kubuś ciasto marchewkowe ciasto owocowe ciasto salceson ciasto shrek ciasto styropian ciasto świąteczne ciasto z owocami ciasto ze śliwkami cynamonowiec cytryna czekolada czekoladki deser desery desery jogurtowe dieta dietetyczne dietetycznie drinki drożdżowe drożdżówki dynia dżem frappe galaretka gofry golden syrop golden syrup granita grejpfrut herbata herbatniki imbir jabłecznik jabłka jabłko jagody jak dekorować Jak zrobić kolorową posypkę jak zrobić lukier jak zrobić mrożoną kawę jogurt jogurt naturalny jogurt owocowy jogurty kakao karpatka kartofelki marcepanowe kawa kawa latte kawa mrożona kiwi kokosanki koktajl koktajle koktajle energetyczne koktajle owocowe koktajle warzywne konkursy krem krem bounty krem budyniowy kremówka latte lemoniada likier limonka lody lukier makowiec malibu malina maliny mandarynki marcepan marchew marchewka mascarpone masło mazurek melon mięta migdały milky way miód mleko mrożona kawa mrożone muffinki muffiny murzynek mus na zimno naleśniki napój napoje napoje chłodzące napoje rozgrzewające nutella orzechy owocami owoce owocowe owocowy pierniczki piernik placki poradnik poradniki prince polo promocja promocje przekąski przepisy dietetyczne rabarbar racuchy rafaello rodzynki rogale rogaliki serek sernik sernik na zimno serniki shake smaki świata śmietana sok dyniowy sok jabłkowy sól sól aromatyzowana sorbet stefanka syrop syrop waniliowy szarlotka szarlotka bez pieczenia szarlotka na zimno tarta tartaletki tiramisu torcik tort torty trufelki truffle trufle truskawka truskawki wanilia wielkanoc wigilia wiórki kokosowe wódka youtube zdrowa żywność ze śliwkami żurawina